Welkom

Welkom op de site van M. de Veld Bestratingen. Wij verzorgen alle voorkomende bestratingswerkzaamheden voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Zuid-Holland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 50 km in en om Rotterdam.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Ons Bedrijf

M. de Veld Bestratingen is een vertrouwd adres voor al uw voorkomende bestratingswerkzaamheden.

Ons bedrijf bestaat sinds 2008 en is een solide onderneming met veel tevreden klanten.

In de drukke periode werken wij ook met vakbekwaam inhuur personeel met ieder zijn eigen specialisatie.

Daarbij moet u denken aan alles op het gebied van sierbestrating, ophogen en aanleggen van tuinen, terrassen, opritten en bedrijfsbestratingen.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar
volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincie Zuid-Holland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 50 km in en om Rotterdam.

Onze diensten bestaan uit alle voorkomende bestratingswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in sierbestrating, ophogen en aanleggen van tuinen, terrassen, opritten en bedrijfsbestratingen. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Ook gespecialiseerd in:

Plaatsen schutting,schuur en pergola

Aanleg gazon

Aanleg elektra en tuinverlichting

Aanleg vijvers en toebehoren

Grondwerk

Afvoer grond en puin

Referenties

M. de Veld Bestratingen werkt tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers, het doet ons dan ook genoegen dat wij onderstaande relaties als referenties mogen noemen. Wij hebben voor onderstaande relaties diverse werkzaamheden uitgevoerd.

Aankomende Zaterdag voortuin betegelen!

Nieuwe bestrating achtertuin

Terras 15m ophogen

Projecten